Planning

Wednesday, June 12, 2024
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
›8:30 (30min)
›9:00 (30min)
welcome speech
Sophie Pardo & Justine Dumay
› Agora ouest
›10:30 (30min)
› Agora Est
›11:00 (1h30)
› salle 109
›11:00 (1h30)
Environmental integration of marine renewable energies
Franck Schoefs, Salvy Bourguet, Marion Cuif
› salle 105
›11:00 (1h30)
Imaginaries of the sea
Justine Dumay, Sophie Pardo & Stéphanie Mahevas
› salle 206
›11:00 (1h30)
Exposome, health, biodiversity
Anthony Bertucci & Aurore Zalouk-Vergnoux
› salle 207
›11:00 (1h30)
Maritime archaeology, tracing history
Agnès Baltzer & Gaëlle Dieulefet
› salle 208
›12:30 (1h30)
› Agora Est
›14:00 (2h)
Underwater acoustics: noise and communication
Paul Daniel Mitchell, University of York
› salle 109
›14:00 (2h)
Environmental integration of marine renewable energies
Franck Schoefs, Marion Cuif & Salvy Bourguet
› salle 105
›14:00 (2h)
› salle 206
›14:00 (2h)
Exposome, health, biodiversity
Régis Baron & Stéphane Tirard
› salle 207
›16:00 (30min)
› Agora Est
›16:30 (1h30)
› salle 207
›16:30 (1h30)
Underwater acoustics: noise and communication
Christophe Laot, IMT Atlantique
› salle 109
›16:30 (1h30)
Environmental integration of marine renewable energies
Franck Schoefs, Salvy Bourguet & Marion Cuif
› salle 105
›16:30 (1h30)
› salle 206
›18:00 (30min)
› Agora Est
›18:30 (1h)
› Agora ouest
›19:30 (2h30)
› Agora Est
›20:00 (45min)
Delta - Art & Science performance
Jeremie Ramsak & Xavier Thibaud, 1Name4aCrew
› Agora Est
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 2 RSS Feed | Privacy
Loading...